Kasvollinen perheyritys Tinkimätön palveluasenne

Kasvollinen perheyritys Tinkimätön palveluasenne

Dehoben tarina alkoi vuonna 2016, kun nuori Helmi Baker pariskunta päättivät ottamaan tulevaisuutensa omiin käsiinsä ja perustivat perheyrityksen. Uusi alku vaati muuton uusiin ympyröihin - Tampereelta pääkaupunkiseudulle.

Ensimmäisenä oli löydettävä tehtaat ja yhteistyökumppanit. Alkuaikojen illat kuluivat internetiä selaten ja ympäri maailmaa yhteydenottoja tehden. Sinnikkyydellä Helmi Bakerit ovat ylittäneet jokaisen vastaan tulleen kynnyksen, kohdanneet pakkausalan yrittäjiä ympäri maailmaa ja vakuuttaneet myyjät ja ostajat rehellisyydellään ja aitoudellaan. Vanhimmista yhteistyökumppaneista on tullut läheisiä perheystäviä.

Emme ole töissä täällä Työ on osa meitä

Dehoben unelmat tulevaisuuden suhteen ovat kirkkaita ja intoa täynnä. Suunta on eteenpäin, kasvaen ja kehittäen — tiimiä, uusia tuotteita, uusia asiakassuhteita, Suomessa ja Suomen ulkopuolella. Elintarvikepakkauksista on laajennuttu nopealla tahdilla toimittamaan ja räätälöimään erilaisia tuotepakkauksia niille, jotka haluavat panostaa paitsi tuotteen ehjänä perille tulemiseen, myös kokonaisvaltaiseen tuotekokemukseen.

Pyrimme siihen, että jokainen valinta on askel kohti kestävämpää huomista. Dehoben tavoitteena on lisätä asiakkaidensa tietoisuutta ympäristön kannalta paremmista pakkausvaihtoehdoista faktapohjaisesti, rehellisesti ja läpinäkyvästi.

Vuonna 2023 brändimme uusi tuoteperhe sai Design from Finland -merkin Suomalaisen Työn Liitolta. Tuoteperhe palkittiin suunnittelun läpinäkyvyydestä, vastuullisuudesta, käyttäjälähtöisyydestä ja, tietysti, suomalaisuudesta.

Kun valitset Dehoben, et ole vain asiakas. Olet kumppani. Yhdessä luomme pakkauksia, jotka erottuvat ja jättävät pysyvän vaikutuksen asiakkaillesi.

Autamme mielellämme tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ja valinnoissa. Olethan yhteydessä alhaisella kynnyksellä!

Painamalla LÄHETÄ annat suostumuksesi yhteystietojesi käsittelyyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.