Pahvirasiat ovat käteviä ja monipuolisia pakkausratkaisuja erilaisille ruokatuotteille. Niitä käytetään usein ravintoloissa, pikaruokaketjuissa ja takeaway-ravintoloissa, joissa tarjoillaan ruokia mukaan otettavaksi.
Yksi yleisimmistä pahvirasioista on keittokulho, joka sopii erityisesti keittojen, salaattien ja pastojen pakkaamiseen. Keittokulhot ovat usein valmistettu kestävästä kartongista ja niissä on tiivis kansi estämään ruoan vuotamisen.
Toinen suosittu pahvirasia on annoslaatikko, jota käytetään esimerkiksi lounasannosten tai sushin pakkaamiseen. Annoslaatikoita löytyy eri kokoisina ja ne voidaan varustaa osastoilla eri ruoka-aineille.
Hampurilaisrasia on puolestaan suunniteltu hampurilaisten säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Näissä rasioissa on usein tilaa myös lisukkeille .
Grillirasiat taas soveltuvat hyvin grilliruokien, kuten grillattujen kanapalojen tai ribsejen pakkaamiseen. Ne ovat yleensä kestäviä ja lämpötilaa kestäviä rasioita.
Takeaway-rasiat ovat monikäyttöisiä pahvirasioita, jotka soveltuvat erilaisille ruokatuotteille. Ne tarjoavat helpon ja kätevän tavan kuljettaa ruokaa mukaan ilman, että se vuotaa tai valuu.
Pahvirasiat ovat siis olennainen osa nykyaikaista ravintola- ja takeaway-toimintaa, tarjoten käytännöllisen ja kestävän pakkausratkaisun erilaisille ruoka-annoksille.