Tarvitsetko käteviä ja laadukkaita “Take away” pakkaustuotteita? Meillä on laaja valikoima erilaisia tuotteita, jotka tekevät ruoan noutamisesta ja mukaan ottamisesta helppoa ja kätevää.
Tarjoamme erikokoisia ja -muotoisia pizzalaatikoita, jotta voit pakata pizzat turvallisesti ja pitää ne lämpiminä. Lisäksi meillä on luonnonmateriaaleista valmistettuja kertakäyttörasioita, jotka sopivat hyvin salaateille, pastoille ja muille ruoille.
Kertakäyttömukit ovat käytännöllisiä ja kestäviä, ja ne sopivat täydellisesti kahville, teelle tai kylmille juomille. Tarjoamme myös erikokoisia muovipusseja ja muovikasseja, joissa voit pakata ruoan turvallisesti ja helposti kuljetusta varten.
Servetit ovat tärkeä osa “Take away” -kokemusta. Tarjoamme laadukkaita servettejä, jotka auttavat pitämään pöydät puhtaina ja lisäävät mukavuutta ruokailuhetkiin.
Pahvirasiat ja muovirasiat ovat ihanteellisia ruoan pakkaamiseen ja säilyttämiseen. Meiltä löydät erikokoisia ja -muotoisia rasioita, jotka sopivat erilaisiin ruokalajeihin. Lisäksi tarjoamme alumiinivuokia, jotka ovat täydellisiä ruoan lämmittämiseen uunissa tai mikroaaltouunissa.
Valikoimamme “Take away” pakkaustuotteita on suunniteltu helpottamaan ruoan noutamista ja mukaan ottamista. Ne ovat kestäviä, käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopivat tuotteet!